Знаем, че изработка на уеб сайт представлява събирането на най-добрия дизайн с най-подходящия софтуер.
Знаем, че при създаването на невероятни сайтове, имаме събиране на най-добрия дизайн с най-подходящия софтуер.
Уеб разработването е широкообхватен термин, който се свързва, както с изработка на сайтове, така и с интранет (частни мрежи). То може да варира от изработка на най-проста статична страница с текст до по-сложни уеб базирани интернет приложения. Списъкът със задачи, които включва уеб разработката включва следните задължителни компоненти:
 – Проектиране;
 – Дизайн;
 – Изработка на структура;
 – Разработване и въвеждане на съдържание;
Напоследък изграждането на виртуално представяне се извършва основно чрез система за управление на съдържанието (CMS). Основното предимство на тези системи е, че позволява на хора без техническо образование да правят промени в сайта си.

Избор на домейн

Изгодната изработка на сайтове е постоянно разрастваща се индустрия. От голямо значение е не само цената за нашата виртуална визия, а и качеството на изработка, правилното структуриране и представяне, спрямо адекватните нужди на всеки бизнес. Какво Ви предлагат нашите уеб сайтове ?
 – Неограничен брой категории и подкатегории;
 – Неограничен брой статии и присвояването им към различни категории;
 – Неограничен брой снимки, графична обработка и позициониране;
 – Разнообразни контактни форми, неограничен брой;
 – Секция с банери, статистика и брояч на импресии, посещения и кликове от всеки банер;
 – Създаване на групи потребители и задаване на различен достъп на всяка една група;

 – Компонент за генериране на Backup/резервно копие на сайта, при нужда възстановяването става бързо и лесно;
 – Създаване на блог секция към сайт;
 – Инсталиране и конфигуриране на WooCommerce – персонализирана платформа за електронна търговия с отворен код, изградена за WordPress;
 – Адаптивен дизайн за всякакви устройства;
 – Първоначална SEO оптимизация от технически характер;

Можете да разчитате на нас и за:

Хостинг план

Хостингът представлява срочен абонамент за ресурсите на един или няколко сървъра, които имат директен и висококачествен достъп до Интернет. Хостинг може да се осигури от всеки компютър, дори и персонален, но като цяло тази услуга се предоставя от хостинг компании.

Регистрация на домейн

Като буквена алтернатива на IP адреса на сайта, домейнът ви прави откриваеми в глобалната мрежа. Домейнът може да съдържа името на вашия бизнес или част от него, или наименованието на вашата дейност.

SSL Сертификат

За осъществяване на сигурна връзка между потребителя и сървъра е необходимо на сървъра да бъде инсталиран SSL (Secure Sockets Layer) сертификат. Ако е необходимо клиентите на вашият сайт да въвеждат лични данни или конфиденциална информация е задължително да имате валиден SSL сертификат и въвеждането на информация да става чрез SSL протокол.

error: Content is protected !!