Уеб услуги

УЕБ УСЛУГИ

domain

Кампании в Google Adword

Google е най-голямата търсачка в света. Ако искате предлаганите от вас продукти и услуги да бъдат в първите резултати при търсене по ключова дума предлагаме кампании в Google AdWords. Рекламата започва да се появява веднага след стартиране на кампанията, като по този начин не се губят месеци работа и инвестиция в SEO оптимизация.

Обновяване на съществуващ сайт

Ние предлагаме, както “освежаване” на съществуващ вече сайт, така и изцяло промяна на визията при желание от страна на клиента.

Регистрация на домейн

Като буквена алтернатива на IP адреса на сайта, домейнът ви прави лесно откриваеми в глобалната мрежа. Домейнът може да съдържа името на вашия бизнес или част от него, или наименованието на вашата дейност.

Хостинг план

Хостингът представлява срочен абонамент за ресурсите на един или няколко сървъра, които имат директен и висококачествен достъп до Интернет. Хостинг може да се осигури от всеки компютър, дори и персонален, но като цяло тази услуга се предоставя от хостинг компании.

SSL Сертификат

За осъществяване на сигурна връзка между клиента и сървъра е необходимо на сървъра да бъде инсталиран SSL(Secure Sockets Layer) сертификат. Ако е необходимо клиентите на вашият сайт да въвеждат лични данни или конфиденциална информация е задължително да имате валиден SSL сертификат и въвеждането на информация да става чрез SSL протокола.